NARUDŽBA I SAVJETOVANJE

095 638 638 8

IMATE LI PROBLEMA S:

Lošom cirkulacijom?

Bolovima u leđima?

Bolovima u zglobovima?

Za vas imamo prirodno i učinkovito rješenje

Studije i certifikati

Klinički je dokazano da su pacijenti koji su nosili proizvode od Cellianta® osjetili 2,7 puta manje bolova od onih koji su nosili proizvode bez Cellianta®. Saznaj više

JEDOSTAVNA I SIGURNA KUPNJA

Način i uvjete plaćanja birate VI.

SIGURNA DOSTAVA

Besplatna dostava na području Europske unije.

Dobrodošli u BIO-SAN Celliant ™, budućnost spavanja.

PROMIJENIT ĆEMO NAČIN NA KOJI ŽIVITE SVOJ SVAKODNEVNI ŽIVOT!

BIO-SAN Celliant ™ proizvodi su izrađeni od posebnog nanotehnološkog materijala koji omogućava da vaše tijelo dobije dodatne zdravstvene beneficije dok ste u dodiru s njim.

Želimo donijeti budućnost spavanja svima. Nije bitno da li ste vrhunski sportaš, rekreativac, roditelj, poslodavac, predani zaposlenik ili umirovljenik. Zaslužujete da

Vaše tijelo radi brže i učinkovitije. Preporučujemo BIO-SAN Celliant™ proizvode svima koji koriste čovjekovu prirodnu potrebu, a to je da spavaju i da se odmaraju.

S BIO-SAN Celliant™ proizvodima spavat će te bolje i brže.

SNAGA CELLIANTA

Celliant je svjetski lider u infracrvenom tekstilu. Razvija revolucionarne proizvode koji poboljšavaju cirkulaciju i povećavaju razinu kisika u krvi dajući vam jači učinak, brži oporavak i bolje spavanje.

POBOLJŠANJE CIRKULACJE

POVEĆANJE KISIKA
U KRVI

BRŽI OPORAVAK STANICA

REGULACIJA TEMPERATURE

BRZO SUŠENJE

BEZ NEUGODNIH MIRISA

BIO-SAN

OVLAŠTENI PROIZVOĐAČ

BIO-SAN ovlašteni je proizvođač Celliant proizvoda. Sve proizvode proizvodimo u skladu s ugovorom i smjernicama tvrtke Hologenix LLC, California koja je patentirala Celliant ™.

Jedna smo od rijetkih tvrtki u EU koja ima licencu za proizvodnju proizvoda sa Celliant tehnologijom. Ta činjenica našim kupcima daje sigurnost da kupuju i koriste proizvode koji su proizvedeni po najvišim standardima i koji su licencirani od strane samog vlasnika patenta.

KAKO RADI CELLIANT

Celliant pretvara toplinu vašeg tijela u infracrvenu energiju punog spektra koja poboljšava vašu cirkulaciju i povećava količinu kisika u stanicama, a ujedno vaše tijelo drži na savršenoj temperaturi. To za vas znači više energije i izdržljivosti, više snage i brži oporavak te bolji san.

STUDIJE ZA CELLIANT®

2009 godine provedeno je i istraživanje o utjecaju Cellianta®na spavanje i uklanjanje boli koje je proveo Dr.. Marcel Hungs M.D., Ph.D. direktor centra za Medicinu spavanja, certificirani neurolog i specijalist medicine spavanja. Istraživanje je rađeno uz upotrebu podloga za madrace izrađenih od materijala koji su sadržavali Celliant® i koje su dane na korištenje pacijentima s poremećajem spavanja i kroničnim bolovima u leđima. Istraživanje je rađeno na 45 subjekata u trajanju od 42 dana. Došlo se do zaključka da je količina kisika u koži i potkožnim tkivima povećana za 29% nakon završenog testiranja, a već za pola sata upotrebe podloge s Celliantom® razina kisika podigla se za 10% što je, kako smo već napomenuli, dovoljno za postizanje blagotvornih učinaka koje Celliant® pruža.

Povećanje količine kisika pokazalo se kao pomoć pri podizanju energije u organizmu. Proizvodnja energije na staničnoj razini ubrzava oporavak i obnovu mišićnog tkiva od vježbi i napora, za što je poznato da izaziva povećanje količine mliječne kiseline koja uzrokuje upalu mišića, zatim obnavlja snagu u mišićima narušenu vježbanjem, smanjuje pojavljivanje grčeva u mišićima, edema i zamor mišića nakon vježbe ili napora.”
Dr Graham M. McClue Ph.D. Hyperbaric Treatment & Trening services Ltd., Texas

Dr. Graham M. McClue Ph.D. zadužen za znanstvene projekte u tvrtci Hyperbaric Treatment & Trening services Ltd. iz Texasa proveo je novo istraživanje o povećanju količine kisika u koži 2008.godine. Dokazano je da u roku od samo jednog sata upotrebe tkanine s Celliantom® količina kisika u koži narasla od 10 do 24% ovisno o organizmu pacijenta.

SPAVAJTE BOLJE

BRŽE ĆETE ZASPATI

Prosjećno

2.6%

bolja učinkovitost spavanja

KVALITETNIJE ĆETE SPAVATI

Prosjećno

18.3

minute duže spavanje po noći

PROBUDIT ĆETE SE ODMORNI

Prosjećno

8.4%

povećanja kisika što vam daje više energije

Naša najveća referenca su brojni zadovoljni kupci.

4.6/5
Božica Antolović
51 godina ,Zagreb, djelatnik u zdravstvu
Read More
O BIO-SAN-u mislim sve najbolje. U ponudi imate proizvode koji pomažu ljudima u njihovim bolestima i tegobama kao što su glavobolja, križobolja, reuma, artritis i ostale nepogode koje nas prate kroz život, a svaki dan ih je sve više. Zbog toga bi si svatko trebao olakšati koliko je to moguće i nastaviti kvalitetno živjeti sa svojom obitelji i prijateljima.
Dijana Selimović
Osijek, medicinski laboratorijski tehničar
Read More
Proizvode BIO-SAN koristim od 2014. godine. S obzirom na višegodišnje probleme s kralježnicom, BIO-SAN podloga za spavanje počela je djelovati već nakon 14 dana, poboljšala se cirkulacija i osjećam se pokretnijom. Djelatnici su vrlo ljubazni, u svakom trenutku spremni pomoći svojim postojećim i budućim kupcima, na vrlo jednostavan način predstavljaju tvrtku i proizvode i fleksibilni su u odnosu kupac-prodavač
Albina Brčić
Rijeka, umirovljenik
Read More
Isprobala sam popriličan broj proizvoda, ali do sada mi nijedan nije značajnije pomogao. Već nakon mjesec dana korištenja BIO-SAN podloge za spavanje počela sam se mnogo bolje osjećati i imam prilično više energije.
Nada Klasnić
53 godine, Velika Gorica
Read More
Široki asortiman BIO-SAN proizvoda koristi cijela moja obitelj od 2010. godine. Koristeći BIO-SAN jastuk moje migrene su nestale, a glavobolje se javljaju jako rijetko. O tvrtki, njenim proizvodima i njenim djelatnicima mislim samo najbolje. S posebnom pažnjom ističem djelatnike koji su vrlo ljubazni i uvijek na raspolaganju
Mirjana Dolenči
62 godine, profesorica književnosti i ruskog jezika, slikarica, član Hrvatskog likovnog društva
Read More
Koristeći BIO-SAN Celliant™ latex jastuk napokon spavam mirno cijele noći. Budim se odmorna i spremna za svakodnevne izazove. Osjećam poboljšanje cirkulacije u vratnim žilama. Definitivno BIO-SAN Celliant™ proizvode preporučam svima.
Željka Luketić
40 godina, Novo Topolje, kućanica
Read More
Bolujem od multiple skleroze te su moje zdravstvene tegobe raznolike. Zbog toga sam se odlučila koristiti BIO-SAN Celliant™ podlogu kod koje sam prvo primjetila veliku kvalitetu. Nakon nekoliko dana korištenja primjetila sam poboljšanje cirkulacije i da bolje spavam. Sigurno imam više energije. Čak su i neki bolovi umanjeni.
Jadranka Matić
61 godina, Pula, umirovljenik
Read More
BIO-SAN je posebna tvrka koju krasi visok stupanj profesionalnosti i ljubaznosti. Proizvodi su ugodni, topli, meki, funkcionalni. Jednom riječi odlični. Izuzetno sam zadovoljna s BIO-SAN Celliant™ pojasom za leđa i pokrivačem.
Previous
Next

Jedinstven proizvod na tržištu koji je u cijelosti proizveden u Hrvatskoj

Svi BIO-SAN Celliant™ proizvodi ujedno sadrže i Intense® vlakna te su dodatno tretirani srebrom Argentum +

intense

Intense®

Vlakna koja su dobivena visokom tehnologijom umetanja ugljičnih vlakana. Karbonsko vlakno ujedno ima sve prednosti tehnoloških materijala, a kvalitetu tradicionalnih prirodnih vlakana! Sa Intense® vlaknima dozvolite Vašem krevetu da Vas oslobodi napetosti i stresa.

Argentum +

Budući da je za naše kupce samo najbolje dovoljno dobro, odlučili smo BIO-SAN CELLIANT™ proizvode tretirati srebrom Argentum +, njemačkom patentiranom tehnologijom Siluran® i Rudolf za koju je laboratorijskim testovima utvrđeno da uništava bakterije. Srebro se nepovratno spaja s polimerom u materijalu što jamči dugotrajnu antibakterijsku funkciju.

Isprobajte BIO-SAN Celliant™ proizvode i njihove beneficije:

  • bolji noćni san
  • povećanje energije
  • brži oporavak mišića
  • poboljšanje cirkulacije
  • povećanje razine kisika
  • brži oporavak organizma
  • regulaciju temperature tijela
  • povećanje ukupnog blagostanja

Već danas iskoristite naše ograničene zalihe, toliko dobra ponuda neće se brzo ponoviti, PROBAJ SADA!

NARUDŽBA I SAVJETOVANJE

095 638 638 8

Copyright © 2020 Bio-san d.o.o.. Sva prava pridržana. Izrada web stranice digitty